söndag 25 juli 2010

urladdning! nu kommer den!

Regnet väller ned och gatan utanför svämmar över av vatten och det LÅTER och det är mysigt och fint! Jag hoppas för allt i världen att det fortsätter regna imorgon så att jag kan sitta på mitt favorit-espresso house och äta frukost, läsa morgontidningen med kaffe till höger, och om det känns okej rita. Och på gymmet ska jag BASTA för jag kommer vara frusen och JA JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

fredag 23 juli 2010

i valet och kvalet

jag vet liksom inte om jag borde radera mitt förra inlägg eftersom det är lite ignorant och enspårigt och det vore ju olyckligt om fröken Q halkade in på min blogg och läste det. Hon kanske skulle bli ledsen och det är ju inte alls meningen. Alla är ju olika och fungerar på olika sätt och mitt behöver inte vara det bästa sättet. Men jag behövde avreagera mig.


måndag 19 juli 2010

semester på tyskt vis

Så är jag tillbaka från några dagar på tysk mark. Min kusin Kathi bor i Lübeck med sin sambo Niels och vi lekte alla dagar. Det innebar bad i havet, parkhäng i Hamburg, frukostbuffet på balkongen med ostar, chokladcroissanter och nybakat bröd varje morgon, kanotpaddling i 3 timmar stäck, samt antalet politiska diskussioner. Och så en massa musik, och god glass i mängder förstås.


venusberg

fredag 9 juli 2010

måndag 5 juli 2010

semestertider


Idag börjar vår 3-dags semester som blev 2,5-dags semester.
Till vår förfäran visade det sig att inga museum är öppna på måndagar (det borde jag tänkt på) men ikväll ska vi åtminstone ta oss till cosmonova. Om bara dino blir färdig med videon någon gång..