torsdag 23 september 2010

När jag har skrivit klart det här inlägget ska jag ta tag i mitt liv igen. Hoppa upp, tvätta mig och sätta på mig riktiga kläder, fixa te och börja räkna alla uppgifter jag skjutit upp den senaste veckan. Sedan ska jag iväg och träna, för ikväll är det öl på Gröna Villan och det kommer inte kännas okej om jag inte rör på mig innan.
Jag är trött på att vara opepp oh avslappnad. Spendera kvällen framför tvn. Nu är det dags att komma till skott och som en försiktighetsåtgärd har jag bestämt mig för en tv-fri dag.

Nu jävlar.

tisdag 21 september 2010

..min soyamjölk är dessutom slut så jag kan inte mysa med te längre.

slit och apati

Nu har jag tvingat migsjälv att skriva en labbrapport sedan 9 imorse och även om jag bara tagit en lunchrast så är jag inte färdig. Så här kommer resten av dagen vara. Och morgondagen.
Och jag som bara vill äta cupcakes. Inte ens en kaffe har jag råd med.
Längtar tills CSN-pengarna kommer så att jag kan utöka min futtiga 5-kronors buffert.

suck.
Idag slog det mig vad härligt det är att hösten börjar komma ändå. Äntligen är det mysigt och gott att dricka tonvis med te och att sitta inne med varmtröja och titta ut på regnet. Eller som idag, när det var en sådan där bakgrunds-höst-kyla men solen sken och värmde ändå.
Jag gillar sverige och våra årstider, och jag får lite separationsångest från hösten när jag tänker på att jag åker härifrån om en månad. Förhoppningsvis har jag börjat tröttnat på att frysa då.


lördag 18 september 2010

vad som egentligen händer på glamorösa photoshoots


Folk publicerar alltid bilder där de själva ser bra ut, så jag tänkte att det här är min chans att säga "hej, jag heter lina och jag blir inte heller bra på bild". Så slipper ni känna er ensamma.

fredag 17 september 2010

Imorgon ska jag vara så ***** snygg.
Bilderna ska bli så ***** bra.
Åt ******* med naturlig svenne banan.
Här ska MAXAS.
nu har jag fanimej ångest, hur ska jag tackla det här?

onsdag 15 september 2010

svampkoma

I söndags hade jag den bästa söndagen någonsin tillsammans med mina geolog-kompisar. Vi har blivit ett fint skogsmullegäng och som de sanna äventyrare vi är tog vi oss ut med båt till Kungshatt. Resultatet blev våta stövlar, antalet myggbett, 8 kg svamp och en hel del fästingar. Den modigare hälften tog sig nedför en dödsklyfta i berget för att komma tillbaka till båten efter allt omkringskuttande på mossen, men jag gick en omväg. Min ursäkt var bra dock, foten (vad annars).

tisdag 14 september 2010

my new best friend?

måndagskaos

Varför detta har varit den jobbigaste måndagen på länge:
- När jag motvilligt pallrat mig upp tidigare än vanligt BARA för att vara duktig och jogga innan frukost, så regnade det tydligen när jag väl kom ut.
- Jag skulle koka bulgur till min matlåda och en säkring gick. Allt blev mörkt och svart, jag och dino började bråka av hets och stress, och dessutom kom vi fram till att spisen nu är trasig.
- Var tvungen att spendera mina sista kronor på mat ute trots mat i kylen eftersom spisen är trasig
- Ingen gratiskaffe NÅGONSTANS. Jag vet. Jag gick omkring på uni och letade i en halvtimme innan jag började
- Hade svettfläckar på tröjan när jag kom till skolan...
-...dessutom blöt
- Min absolut sista vänster-lins gick sönder imorse i samma vända som spis-eländet så jag ser bara med ett öga. Nu måste jag på något sätt boka in ett optikerbesök för 300 spänn som jag inte har och vänta i en vecka på att de nya ska komma. Tills dess blir det halvblindhet och fula glasögon.
- Satt och nickade till konstant under 3 timmars morgonföreläsning

Dagens enda pepp var en helfestlig labb med några sekunder i undrandets, pirrets universum, då varken jag eller David visste om vår koboltlösning skulle explodera. Oh sweet heaven..

onsdag 8 september 2010

Jag sitter i soffan framför världens tyngsta kemibok och löser en uppgift på Hess Lag.
Finurlig. Jag har kalsonger på mig eftersom jag har slut på rena kvinno-underkläder, och tidigare idag, precis hemkommen från skolan, noterade jag att sessan ser ut att ha vuxit till en .... snoppsan i de bekväma trikåerna.
fniss.

måndag 6 september 2010

Ännu ett alter ego: Liz Lee. (Jag har tidigare nämnt Scarlett Johansen).
Jag vill alltså vara en rödhårig 18-åring som faktiskt inte är något annat än en påhittad skön karaktär som visas regelbundet på MTV's "My life as liz". (Försöker jag påminna mig om mellan varven).
Hon har humor på riktigt, är snygg, smal och nördig och har en underbar sångröst. Och så har jag lyckats snoka reda på att hon är en art's major i Brooklyn (IRL).
Jag är SÅ nära att adda henne på twitter.
Det här kan inte vara hälsosamt.

lördag 4 september 2010

Jag vet inte om Ladies' night - killarnas försnack innan "årets kvinnliga programledare"-priset delades ut var seriöst eller ironiskt. Roligt var det inte, fördomsfullt och töntigt javisst men det var nog knappast deras intention. Jag vill seriöst spy. Så jävla förnedrande.