torsdag 28 januari 2010

simma lugnt


Baddag idag. Jag flyttade mitt pass en sisådär 8 timmar för att få lite extrasömn i morse och det gick faktiskt riktigt smärtfritt - det var inte direkt eskilstunaträngsel i motionsspåret, även om jag blev omsimmad av ett gäng hurtiga muskulösa män i simglasögon ett par gånger.
Det underligaste med badhus måste vara de könsseparerade duschrummen. Man är slut i kropp och sinne, lite sådär småyr efter ansträngningen, och stapplar halvdimmigt in i duschen för att ja.. duscha. Och så plötsligt tittar man upp och finner sig mitt i ett hav av kvinnor i alla möjliga storlekar. Jag finner det skumt. Helt plöstligt är det helt okej att göra sin privata sfär offentlig. Trots att jag är väl medveten om att det är helt naturligt, nakna kvinnor alltså, så hamnar jag ibland i en mode där jag bara finner det hela avsmakligt, lite äckligt. Dessa stunder förträngs snabbt av min common sense men ändå, det är något primitivt över det hela, och jag vet att jaja, vi är också djur, men det kanske blir lite väl tydligt i vissa sammanhang?
Dessutom så är jag väl medveten om att mina försök att verka naturlig och avspänd när jag tvättar håret INTE går hem, eftersom jag helt plötsligt tänker på hur jag masserar in schampot samt hur mycket jag kan böja mig ner utan att det blir groteskt. Det förstör halva upplevelsen. Man, jag behöver övning.. (Och jag behöver definitivt övning i att inte stirra när det dyker upp ett par silikontuttar i bastun som putar upp TROTS att de ligger).

söndag 24 januari 2010


Idag har jag stapplat omkring på jobbet med träningsvärken från helvetet. Min rumpa, mina höfter och baksidan av låret har fört ett jävla väsen. SMÄRTA. Jag liknar en gammal tant när jag med flåset uppflåsat hakar fast mig i trappstöd på väg upp till lägenheten, och då ska ni bara se mig böja mig ner för att plocka upp tappade servetter. Detta är bara ännu ett av tiotal bevis jag fått på senaste tiden att det är dags att styra upp igen. Och det går faktiskt fint! När jag väl kommit över träningsvärkfasen finns det bara en väg att gå, och då kommer fredrik få fetstryk i badminton.

onsdag 20 januari 2010

hellu?


Nu du dino, passa på, för det har aldrig någonsin funnits så mycket att älska av mig som nu, och det kommer INTE att hålla i länge!
Ett patetiskt försök att hålla humöret uppe, men sedan tillbaka på vågen och siffrorna från helvetet.
Hur hände detta?

måndag 18 januari 2010

födelsedagspartaj


Nu var det så länge sedan som jag bloggade att jag knappt kom ihåg mitt lösenord när jag bestämde mig för att logga in.
Dino har gått och lagt sig för länge sedan, vilket faktiskt aldrig händer, så det känns lite ovant att sitta uppe själv med honom hemma. Jag har haft en otrolig kväll med mineralplugg, men framförallt timtals surfande bland flygbiljetter och reseguider. Det bär av till helsingfors i februari, jag ger migsjälv en resa i 23-års present och har lyckats lura med mig Livija. Det ska bli otroligt kul! Jag har redan nu bestämt mig för att plugga finska på stressfart, för jag tänker inte nöja mig med engelska när jag befinner mig i min andra huvudstad :D
halleluja. Min absoluta favorit bland finska fotografer (och i stort sett den enda jag känner till som är finsk), Susanna Majuri, ställer dessutom ut när vi är där. Det är alltså helt klart MENINGEN att jag ska dit.

Massa plus för miljöombyte.
hej nu kommer jag!